Pågående jobb

Byggföretag och hantverkare som ingår i vårt nätverk jobbar idag hos våra kunder på följande objekt:

OBSERVERA att alla objekt här nedan kan vi ordna platsbesök till för våra potentiella nya kunder. Ring oss så ordnar vi det!!

Byggnation av stödmur i Nacka

Här i Nacka håller vi på en sedvanlig byggnation av stödmur. Mursten kommer från Stenbolaget, heter Stödmur Waxholm. Sen planar vi ut en yta med anläggningsjord bakom stödmuren. Samtidigt anlägger vi en grusplan för parkeringsplatsen) som då bekläs med makadam. 

Fasadmålning putsfasad i Södra Ängby

Hos denna beställare i Södra Ängby ordnar vi först och främst husfasaden. Befintliga sprickor och även takfoten åtgärdas inför påmålningen, och sedan hela putsfasaden målas om. Några av balkongpelarna (betongpelare) har skador som vi också lagar och sen målar om. Husets sockel målas också om. 

Tillbyggnad i Täby

Förra året hade vi gjutit en platta åt denna kund. 
Detta år blev det dags att slutföra projektet med att bygga en tillbyggnad på plattan.

Utöver stomresningen, så ska/har vi även bytt fasadpanel på det befintliga huset. Samma typ av panel ska sedan sättas även på tillbyggnaden. Fönster och dörrar ska monteras, drevas och kläs med lister. Sen kommer det sedvanliga inomhusarbetet med att täcka innerväggarna med gips, spackla, måla/tapetsera, lägga golv, mm.


Utf

Arbeten i källare i Spånga

Här i Spånga håller vi på med ett jobb i källare på en villa. Den första etappen är inte komplicerad men ganska så fysiskt krävande. Den går ut på att gräva ut all grus och kross och betongrester ur det källarutrymme som sen ska omvandlas till en beboelig yta (beställaren har inte bestämd sig för vad än).

Stensättning, stödmurar och fasadarbete i Bro

Den första delen av det här projektet går ut på att lägga marksten på tomten bakom en villa och vid en pool i Bro. En del murar och även s.k. blomlådor ska också anläggas i murblock, en del dränerings-/ och vattenavledningslösningar ska tillämpas. El-rör för installation av utomhusbelysning ska också dras på sina ställen. Vid ett senare tillfälle ska husets sockel (utsida av källarväggar, rättare sagt) kläs med skifferplattor.

När pågående jobb avslutas, flyttas de flesta till "Referenskunder"

Tryck på nedersta pilen för att komma till Referenskunder!

(Håll markören på bilden så ser du bildtexten)

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.