Tapetsering

Att sätta tapeter är något alla våra arbetare har stor erfarenhet av. 

Vi är däremot ett av de få föreningarna som utför tapetsering väldigt noggrant.

 

För att resultatet ska vara bra måste förarbetet vara väl utfört. Vi utför en väldigt nogrann spackling, så att allting blir jämt. När det förekommer ojämnheter även från tidigare tapetserare från andra företag, ser vi till att spackla de ojämnheter de orsakat och slipa till absolut jämnhet för att den nya tapeten som vi sätter i sitter perfekt med väggen. 

Vi utför alla sorters tapetseringsarbeten. Vi kan alltså byta ut era befintliga tapeter mot nyare och fräschare. Spackling och slipning är något vi alltid utför, för ett resultat med hög kvalité. När alla ojämnheter förvinner så sätter vi på de nya tapeterna, där vi också är noggranna med att släta ut tapeterna för att undvika bubblor. 

 

Du som kund får självklart välja vilka tapeter du vill använda. De vanligaste väv- och tapeterna är; Papperstapet, Vävtapet, Sjögrästapet, Glasfibertapet, Vinyltapet och Strukturtapet.

 

OBS: Vi kan fixa/"laga" skadade tapeter om kunden känner det behovet, men vi föredrar att sätta helt nya eftersom resultatet alltid blir finare med nytt förarbete och nya tapeter.


 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391