Byggarbeten

Våra duktiga och kompetenta byggarbetare har mångårig erfarenhet och kan hjälpa er med alla typer av byggtjänster.  

Betongkonstruktioner, konstruktioner av metall och trä, termisk isolering, yttertakstäckningar, konstruktioner av monteringsfärdiga element, uppförande av prefabricerade hus med efterföljande slutbehandling av byggnader såsom puts och målningsarbeten samt yttertakstäckning. Men även nybyggnation av hus från grunden (nybyggnad, husbyggnation), tillbyggnad, ombyggnad, utbyggnad - allt utförs med den högsta möjliga kvalitén, utan avbrott i arbeten, från början till slut, och på den kortaste möjliga tiden.

 

Våra arbetsteam är mycket välorganiserade och våra arbetsledare kan kommunicera på svenska. Vi har klockren arbetsledning som verkligen ser till att våra kunder blir 100 % nöjda! Våra arbetsledare besöker varje arbetsplats dagligen, ibland flera gånger om dagen, och ser till att kommunikationen mellan beställaren och oss fungerar till 100%.

Byggnadsarbeten omfattar husbyggnation, husmontering, nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad, utbyggnad, tillägsisolering, betongarbete, mark och grundarbeten, bygg och anläggningsarbeten, bygginstallationer av olika slag, men också rivning av byggnader och andra byggkonstruktioner samt röjning av byggplatser. Våra byggare kan också utföra förstklassig byggstädning.

 

Byggande av stängsel, plank, staket och liknande inhägnader runt villa, hus, sommarstuga, tennisbana, lekplats, bostads och industrifastigheter o.d. utförs lika yrkesmässigt och noggrannt som övriga byggarbetstjänster. 

 

Vi utför även byggnadssnickeriarbeten i form av inmontering och installation av byggnadsdelar såsom dörrar, fönster, dörr och fönsterkarmar, trappor, köksinredning o.d. men också slutbehandling av interiörer, flyttning av väggar, montering av inredningar i förråd, lager, kontor etc.

 

I vårt arbete vägleds vi av rekommendationer och normer angivna i AMA Hus (Allmän material- och arbetsbeskrivning för husbyggnadsarbeten)

 

 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391