Köksinstallation

Vi har många arbetare som är väldigt duktiga på att göra kök. Att köket är ett av de viktigaste rummen i huset innebär det extra hårt arbete för oss. Vårt mål är att få så hög kvalité som möjligt så att köket blir slitstarkt och högt försäkrat från alla sorters vattenskador. 

 

Vanligtvis får kunden själv köpa kökets alla delar i förväg och så installerar vi in hela systemet. Men även vi kan hjälpa till att köpa rekommenderade delarna. 

För att få ett bra kök så gäller det att köpa slitstarkt material. T.ex. bänkskivorna är ett av kökets delar som ofta slits snabbt. Det finns bänkskivor av trä, laminat, sten och kompositmaterial etc. Om materialet är av hög kvalité minskar det risken för snabbslitning, och köket överlever en mycket längre period. Det bästa är självklart att köpa bänskivor av sten eller rostfritt material.

Vi installerar även in spisen och ugnen. Även spisen är en av de viktigaste delarna i köket. Det finns 3 grundläggande spisar; Vedspis, Gasspis, Elspiss.


Rörmokeriet sköter våra rörmokare. Och så ordnar vi självklart kyl- och frysskåpet och även diskmaskinen i köket om så önskas. 


Om ni inte vill byta ut hela ert kök utan bara vissa delar, så kan vi även endast förnya köksluckor och andra specifika delar i köket som ni önskar.

 

 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391