Fönsterarbeten

Fönsterbyte

Fönsterbyte / fönstermontering

Om man ska byta fönster och/eller dörrar handlar det inte bara om att välja fönster/dörrar av bra kvalitet, utan det är minst lika viktigt hur de installeras. För att kunna garantera kvalitet vad gäller även fönsterinstallation / dörrinstallation, erbjuder vi er våra bästa montörer som har stor kunskap och erfarenhet av alla slags arbeten med fönster och dörrar.

 

Efter att ni kontaktat oss kommer vi hem till er och hjälper er att ta mått på fönstret/dörren som ska installeras och bestämma dess hängning. Med den informationen beställer ni fönstret/dörren hos ett byggvaruhus med hemleverans (vi kan också hjälpa er att beställa och leverera fönstren/dörrarna), sen monterar vi fönstren/dörrarna hos er så fort de kommit. När arbetet är slutfört går vi tillsammans med beställaren och gör en slutbesiktning där vi kontrollerar att allt blev som vi kommit överens om. Om ni önskar kan vi också ta med oss de gamla fönstren/dörrarna till återvinningscentralen. Svårare än så är det inte.

Fönsterrenovering

Våra fönstermontörer har erfarenhet och ett brett kunnande även inom fönsterrenovering och vi kan därför även erbjuda er renovering av fönster och dörrar i villor och flerbostadshus. Du själv väljer i vilken omfattning fönsterrenoveringen skall göras eller låter helt enkelt oss uppskatta behovet. De vanligaste grundmoment i fönsterarbetena innefattar fönsterskrapning / fönsterslipning (val mellan två kvalitégraderingar på rengöring erbjudes) i samband med det lagas eventuella rötskador och mindre hål fylls med latexfog, fönstermålning (fönstren grundas, målas med två strykningar kulör färg), fönstertätning, dreva fönster med isoleraing runt fönstret (drevning), fönster kittning (tättning)


I samband med återmonteringen av fönsterbågarna monteras ny tätnigslist och våra hantverkare ser till att skydda fönstren med rätt underbehandling för att slutresultatet blir bra.

 

 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391