Takarbeten

Vi utför alla slags takarbeten, från enkla såsom att rensa taket från mössor, men också takreparation, takrenovering, takläggning och takomläggning, nyläggning av tak och även stora och komplicerade takjobb såsom tillverkning och montering av kyrkokupoler i världsklass! Vi garanterar att vi gör jobbet mycket bättre, men även snabbare och billigare än många andra. Låt oss komma och räkna på ditt takprojekt, vi lovar att du blir nöjd, precis som hundratals andra kunder runt om i Sverige!

Några typer av takbeklädnader som vi oftast jobbar med är: metalltak (kan vara plåttak, zinktak, tak i galvaniserat stål, men även koppartak och aluminiumtak), skiffertak ( takskiffer), shingel, papptak (takpapp), tegeltak (med taktegel, betongtegel, tegelpannor, betongpannor, glaserat tegel, lertegel), och naturligtvis plasttak.

Som takplåt kan vi erbjuda vår succé takbeläggning i zinkplåt. Vi kan också leverera zinkplåt från utlandet av mycket hög kvalité till mycket bra pris! 

Om du har ett dåligt tak så ska du kontakta oss utan att tveka. Vi utför takbyten till ett bra pris där vi kan sätta garanti på att du som kund kommer att bli nöjd med kvalitén. I reperationen ingår takmålning, takomläggning / takmontering, byte av råspont (om så önskas), taktvätt och även montering av stommar och bjälklag.

 

Vi kan även utföra snickeriarbeten på tak. Byte av vindskivor och överliggande vindskivor och även byte av underlagspapp, takläkt och tegel! Om ni önskar så kan vi utföra byte av hängrännor eller stuprör.

 

 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391