Golvläggning

Om ni vill ha ett slitstarkt och snyggt golv av hög kvalité så har ni hitta rätt.

Det finns många olika typer av golv, och alla typer kan vara tillräckligt hållbara så längre man tar hand om golvet väl och viktigaste av allt, att de som satte dit golvet var duktiga. 

Vanligtvis brukar vi rekommendera Laminatgolv, eftersom att Laminatgolv är väldigt slitstarkt och värmetåligt. Laminatgolv tillverkas även i olika mönster och former, vissa av dem går knappt att skilja från trädgolv (utseéndemässigt). 

När vi lägger golv är vi väldigt nogranna med mätningen och borttagningen av små partiklar, så att det inte sker några förhöjningar i det färdiga golvet. Då är det även viktigt att undergolvet är väl gjort; undergolvet görs då av golvspånskivor, betong eller lättbetong.

 

Det handlar då inte alltid om att golvet ska vara rakt och slätt, vi är även väldigt nogranna med att se till att golvet blir perfekt tätt med väggen och att golvet formar sig efter alla föremål som tröskeln, rör och annat som kan vara ivägen.

Vanligtvis när vi byter golv så river vi det gamla golvet först och sätter nya golvet på undergolvet. Men man kan även lägga nytt golv ovanpå det gamla, vilket vi nästan aldrig gör, men om kunden kräver det så kan det göras.

   Vi lagar skadat golv i form av fläckbortagning på trädgolv, lagning genom slipning. Vi lagar också Linoleum- och plastmattor (alla sorters golvmattor), osv. 

 

För de som vill ha lite finare golv rekommenderar vi Naturstens- och keramikgolv. Fint golv som måste skötas för att bevaras. Naturstengolvet finns i finslipad, flummad, polerad, blästrad och krysshamrad form.

 

 

Om ni finner något intresse av vad vi har att erbjuda,

tveka inte och ring oss! Alla kontaktuppgifter finner ni under -Kontakt-

Tel: 0735 - 625 391